Bij elke bestelling ontvang je een gratis uniek handgemaakt geschenk <3

Deze natuurlijke, stevige vaatwastabletten maken uw vaat schoon en laten ze glanzen zonder plastic of controversiële ingrediënten.

Gemaakt met slechts 11 volledig natuurlijke ingrediënten, zijn deze vaatwastabletten super effectief en handig in gebruik. Ze bevatten geen controversiële ingrediënten en zijn volledig veganistisch.

U zult ook geen plastic vinden in deze tabletten, want ze zijn niet individueel verpakt en zitten in een verpakking van PEFC-karton.

Voor het milieuvriendelijk reinigen van je vaat en glazen in de vaatwasser zijn er nu de Brauzz vaatwastabletten!

Brauzz ontwikkelde vaatwastabletten die gemiddeld 40% kleiner zijn, maar 100% even effectief.

Ze werken effectief om (hardnekkige) etensresten en vet te reinigen en glas te laten schitteren zonder vieze effecten op de natuur.

Dit vast wasmiddel is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, het heeft een zoete amandel en sinaasappel geur. Het reinigt kleding effectief, zonder de planeet vuil te maken.

Het is werkzaam vanaf 30°C op alle textiel, alle kleuren, zwart en wit en verstopt de wasmachine niet.

Een nieuwe, ecologische oplossing voor de was: dit pak van 30 wasvellen is de oplossing die het vriendelijkst is voor je huid en de oceanen.

De wasvellen van LastObject lossen gemakkelijk op in water. Ze werken in alle machines en kunnen ook gebruikt worden voor de handwas. Ze zijn vrij van alle schadelijke chemicaliën, inclusief fosfaten. Ze zijn sterk geconcentreerd en verwijderen de hardste vlekken. De wasvellen zijn ongeparfumeerd.