Bij elke bestelling ontvang je een gratis uniek handgemaakt geschenk <3

INGREDIENTEN

De ochtend breekt aan en de donkerste nacht wordt vervangen door een nieuwe dag. Het wilde bloemenveld is de storm al vergeten en geniet van de kalmerende warmte van de zon. Strijk met je vingers door de fijne, maar robuuste paarse bloemen en voel hoe het vertrouwde aroma de lucht doordringt. Het geeft je energie terug, kalmeert je onrustige geest, ontspant je lichaam en stuurt je zorgen de vergetelheid in.

Munio Candela kaarsen worden volledig met de hand gemaakt door meesters met alleen 100% natuurlijke en GMO-vrije sojawas, de fijnste loodvrije volledig katoenen lont, natuurlijke geuren en essentiële oliën. De natuurlijke geuren van Munio Candela bevatten bestanddelen die een emotioneel helende en therapeutische werking hebben. Sojawas is een plantaardige was gemaakt van olie van sojabonen. Na de oogst worden de bonen schoongemaakt, gekraakt, gepeld en in vlokken gerold. De olie wordt dan uit de vlokken geëxtraheerd en gehydrogeneerd. Tijdens het hydrogenatieproces worden sommige vetzuren in de olie omgezet van onverzadigd naar verzadigd. Dit proces verandert het smeltpunt van de olie drastisch, waardoor het een vaste stof wordt bij kamertemperatuur. De overgebleven schillen van de bonen worden vaak gebruikt als diervoeder.

Voordelen van sojawas:

Schone verbranding - sojawas is niet giftig en brandt veel schoner dan paraffine, die kankerverwekkende stoffen zoals tolueen en benzeen kan uitstoten.

Langdurig brandend - sojawas brandt langzamer en koeler, waardoor de kaars langer brandt

Hernieuwbare grondstof - sojawas is afkomstig van sojabonen, een hernieuwbare landbouwgrondstof

Biologisch afbreekbaar - sojawas is van nature biologisch afbreekbaar en is schoon te maken met water en zeep

GEURKAARSEN MET WILDE KRUIDEN EN BLOEMENUitverkocht

GEURKAARS ROOS

€ 33,00
Uitverkocht

GEURKAARS ROOS

€ 33,00
Uitverkocht

GEURKAARS LAVENDEL

€ 33,00
Uitverkocht

GEURKAARS LAVENDEL

€ 33,00

THE MUNIO WAX SOY MELTS


KAARSEN MET HOUTEN LONTEN

Warme, omhullende ambiance met slechts het aanstrijken van een lucifer. Verrukkelijk. Handgemaakt met alleen natuurlijke sojawas, kaneelgeur, twee houten lonten en een glazen votief.

Geur: heide | Inhoud: 550ml | Afmetingen: Ø 8cm x H 10cm | Brandduur: 50 uur

Kalmeer je geest en hoor je ziel.
Met de hand gegoten roomspray in een aluminium fles. Met alleen pure essentiële oliemix, plantaardige alcohol en water.

"Before you dream" is een echt speciale mix met de zuiverst mogelijke dromerige essentiële oliën.
Lavandel - Diep ontspannend, helpt stress niveaus en angst te verminderen, en is een populaire remedie voor het bevorderen van een rustgevende slaap. Vergemakkelijkt & helpt als een uitstekende relaxant & voor slapeloosheid. Deze lavandin is zeer zacht en kalmerend.
Cederhout - Aardend en kalmerend, cederhout kan gevoelens van negativiteit bestrijden. Zijn opbeurende kwaliteiten behandelen nerveuze spanning, angst, depressie en vermoeidheid.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.